ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Φάρατζ: «Aυτό είναι το καινούριο διαβατήριο μας»

Ν.Φάρατζ: «Aυτό είναι το καινούριο διαβατήριο μας»

Ο Βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ δημοσιοποίησε το καινούριο του διαβατήριο, που δεν αναγράφει πουθενά τα διακριτικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης με πολλούς πολίτες να επιδκιμάζουν την κίνηση του λέγοντας πως “ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την χώρα μας”

Ο Φάρατζ, ένας από τους πρώτους θιασώτες του Brexit στην Μεγάλη Βρετανία, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του να κρατά το νέο διαβατήριο, γράφοντας στη λεζάντα:

«Τα πήραμε πίσω»!

Σε δηλώσεις του αργότερα για το θέμα, χαρακτήρησε το γεγονός «νίκη του κινήματος για το Brexit».

Η παρουσίαση των νέων βρετανικών διαβατηρίων έγινε στις 29 Μαρτίου -την αρχική ημερομηνία του Brexit που πήρε πλέον αναβολή για τις 31 Οκτωβρίου-. Ένα απ’ αυτά κατέληξε στα χέρια του Φάρατζ. Πολλοί που συμμερίζονται την επιθυμία του για έξοδο της Βρετανίας πάση θυσία από την ΕΕ, έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν που «βοήθησε να πάρουμε πίσω τη χώρα μας»




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.