ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ανακουφίστηκα που ο γιος μου βγήκε από τη ΜΕΘ» λέει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

«Ανακουφίστηκα που ο γιος μου βγήκε από τη ΜΕΘ» λέει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Bρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, μίλησε για την περιπέτεια του γιου του, δηλώνοντας ανακουφισμένος και «εξαιρετικά ευγνώμων» που βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μιλώντας στο BBC, ο Στάνλεϊ Τζόνσον είπε επίσης ότι η μάχη του γιου του με τον κορωνοϊό βοήθησε τη Μεγάλη Βρετανία να συνειδητοποιήσει ότι η πανδημία είναι σοβαρή.

«Πιστεύω ότι, στην πραγματικότητα, αυτή η μάχη εξυπηρέτησε έναν καταπληκτικό σκοπό, με την έννοια ότι έχει οδηγήσει όλη τη χώρα να καταλάβει ότι αυτό είναι ένα σοβαρό γεγονός», δήλωσε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

«Αισθάνομαι εξαιρετικά ευγνώμων, εξ ονόματος της οικογένειας, της οικογένειας του Μπόρις, της οικογένειάς μου, των μελών της οικογένειάς μου, και φυσικά ευγνώμων για την τεράστια υποστήριξη… και ευγνώμων για το εξαιρετικό έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας» συμπλήρωσε ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού.

Την Πέμπτη το βράδυ, η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου St. Thomas στο Λονδίνο, όπου θα παρακολουθείται στενά.

Αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει ακόμα, δήλωσε ο Στάνλεϊ Τζόνσον. «Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να πει πως ο Μπόρις βγήκε από το δάσος. Πρέπει να πάρει τον χρόνο του. Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος που μόλις βγήκε από μια τέτοια περιπέτεια να πάει κατευθείαν στην Ντάουνινγκ Στριτ και να αναλάβει ξανά τα ηνία χωρίς μια περίοδο προσαρμογής», είπε ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται για έξι ημέρες στο νοσοκομείο του Λονδίνου, καθώς την Κυριακή ο πυρετός του ανέβηκε και κρίθηκε πως έπρεπε να εισαχθεί σε νοσοκομείο, ενώ 24 ώρες μετά μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ. Χθες παρουσίασε βελτίωση η υγεία του και βγήκε από την εντατική, αλλά ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει σπίτι, αλλά και στα καθήκοντά του. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε από τη ΜΕΘ ήταν να τηλεφωνήσει στην εγκυμονούσα σύζυγό του Κάρι Σίμοντς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.