ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εντολή Ντ.Τραμπ σε Ναυτικό: «Βυθίστε τα ιρανικά πλοία εάν απειλήσουν ξανά τα πλοία μας»

Εντολή Ντ.Τραμπ σε Ναυτικό: «Βυθίστε τα ιρανικά πλοία εάν απειλήσουν ξανά τα πλοία μας»

Η ένταση Ιράν με ΗΠΑ αυξάνεται συνεχώς τόσο στο Ιράκ, όσο και στον Περσικό κόλπο.

Στο Ιράκ οι ιρανικές πολιτοφυλακές βομβαρδίζουν αμερικανικά στρατεύματα, ενώ στον Περσικό Κόλπο το ιρανικό Ναυτικό παρενοχλεί τα αμερικανικά πλοία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή σήμερα Τετάρτη στο Ναυτικό των ΗΠΑ, να βυθίστε και να καταστρέψει όλα τα ιρανικά κανονιοφόρα εάν «παρενοχλήσουν τα πλοία μας στη θάλασσα».

Μια εβδομάδα νωρίτερα, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ κατηγόρησε το Ιρανικό Σώμα Επαναστατικών Φρουρών (IRGC) για «επικίνδυνες και προκλητικές» ενέργειες, ισχυριζόμενο ότι σχεδόν δώδεκα ιρανικά πλοία παρενόχλησαν μερικά αμερικανικά πλοία στον Περσικό Κόλπο.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1252932181447630848?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RT_com/status/1251065360876331009?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.