ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντ.Πεσκόφ: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο

Ντ.Πεσκόφ: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο

Εξιτήριο πήρε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν αφότου είχε διαγνωσθεί θετικός στο τεστ κορωνοϊού.

«Πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Προς το παρόν θα είμαι σε καραντίνα» δήλωσε ο Πεσκόφ , προσθέτοντας ότι σχεδιάζει να επιστρέψει σταδιακά στην εργασία του. «Σταδιακά θα αρχίσω να εργάζομαι από το σπίτι», ανέφερε.

Στις 12 Μαΐου είχε ανακοινωθεί ότι ο Πεσκόφ και η σύζυγός του, η ολυμπιονίκης Τατιάνα Νάφκα είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Από τότε που ξεκίνησε η έξαρση του κορωνοϊού στην Ρωσία, έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, η υπουργός Πολιτισμού Όλγα Λιουμπίμοβα , ο υπουργός Υποδομών Βλαντίμιρ Γιάκουσεφ και ο υπουργός Επιστήμης και Ανώτατης Εκπαίδευσης Βαλέρι Φάλκοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μισούστιν και ο Γιάκουσεφ έχουν πάρει ήδη εξιτήριο. Ο Φάλκοφ και η Λιουμπίμοβα επίσης ανάρρωσαν και επέστρεψαν στην εργασία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.