ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ο Τζο Μπάιντεν ακυρώνει τις προεκλογικές του εμφανίσεις στις ΗΠΑ! – Οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ!

Ο Τζο Μπάιντεν ακυρώνει τις προεκλογικές του εμφανίσεις στις ΗΠΑ! – Οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ!

Ο 77χρονος υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε ότι δεν θα οργανώσει καμία προεκλογική συγκέντρωση και οι φήμες οργιάζουν ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Η ματαίωση υποτίθεται ότι έγινε λόγω… της πανδημίας της Covid-19, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι τόσο απλά!

Συνέχεια κάνει τερατώδεις γκάφες και δεν εμφανίζεται δημόσια, γιατί η όποια εμφάνισή του, είναι πλέον «νάρκη» στην πορεία του προς τις εκλογές του Νοεμβρίου,

Επίσης επανειλημμένα έχει συλληφθεί να κοιμάται σε δημόσιες εκδηλώσεις, κάτι που του έδωσε και το προσωνύμιο ”Sleepy Joe Biden”

«Μου φαίνεται ότι αυτή είναι η πιο παράξενη προεκλογική εκστρατεία της σύγχρονης ιστορίας», είπε σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

«Θα ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού, όχι μόνο για εμένα αλλά και για τη χώρα. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα οργανώσω συγκεντρώσεις», είπε ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Ποιου γιατρού όμως; Του λοιμωξιολόγου ή του… νευρολόγου;

Δεν είναι μόνο οι οπαδοί του Tραμπ που ισχυρίζονται πως ο Μπάιντεν έχει Alzheimer, αλλά και κυρίαρχα κεντροαριστερά ΜΜΕ όπως η Washington Post που διερωτώνται «Μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλά μαζί του…;».

Αρκετά πρόσφατα περιστατικά καταδεικνύουν με τον πλέον παραστατικό τρόπο πως η πνευματική διαύγεια του Μπάιντεν, υπολείπεται αυτής που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Π.χ. στο debate των Δημοκρατικών υποστήριξε πως η εκτεταμένη οπλοκατοχή έχει σκοτώσει από το 2007 έως σήμερα περίπου 150 εκατομμύρια (!!!) ανθρώπους και 120 εκατ. ο κορωνοϊός! Η αλήθεια ωστόσο είναι πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να είχε ξεκληριστεί ακριβώς του 70% του πληθυσμού των ΗΠΑ!

«Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Τζο Μπάιντεν και είμαι υποψήφιος για τη Γερουσία» είπε σε μια άλλη εκδήλωση ξεχνώντας προφανώς πως στην πραγματικότητα είναι υποψήφιος για την Προεδρία…

Και δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν πράγματι στιγμές που μοιάζει να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται ότι στις 18 Απριλίου… τον πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια διαδικτυακού town hall με τη Χίλαρι -επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το παρατσούκλι που του έχει χαρίσει ο Tραμπ: «Sleepy Joe» – Κοιμισμένος Joe.

Επιπλέον, μπέρδεψε σε ζωντανή μετάδοση τη γυναίκα του με την αδελφή του και την Τερέζα Μέι με τη Μάργκαρετ Θάτσερ ενώ κατά τη διάρκεια του debate των Δημοκρατικών ισχυρίστηκε ότι «με στηρίζει η μόνη Αφροαμερικανή γερουσιαστής που δεν έχει εκλεγεί ποτέ».

Στην πραγματικότητα, ήθελε να πει η «πρώτη», προκαλώντας τα γέλια της επίσης Αφροαμερικανής και τότε εσωκομματικής αντιπάλου του, Κάμαλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του…

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι συνελήφθη στη Νότια Αφρική προσπαθώντας να συναντήσει τον Νέλσον Μαντέλα στη φυλακή για να παραδεχτεί λίγο μετά ότι το περιστατικό αυτό δε συνέβη ποτέ, όπως και ότι είχε συναντηθεί με τα θύματα του μακελειού στο Parkland όσο ήταν Αντιπρόεδρος ενώ το περιστατικό είχα λάβει χώρα μετά τη λήξη της θητείας του στη θέση του Αντιπροέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι γεγονός ότι στην ηλικία των 75 ετών, το 10% των ανθρώπων πάσχουν από σημαντική νοητική δυσλειτουργία, δηλαδή γεροντική άνοια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.