ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παλαιστίνη: Ανακαλεί τον πρέσβη της από το Μπαχρέιν έπειτα από τη συμφωνία με το Ισραήλ

Παλαιστίνη: Ανακαλεί τον πρέσβη της από το Μπαχρέιν έπειτα από τη συμφωνία με το Ισραήλ

Αντέδρασε στη συμφωνία στην οποία έφτασαν Ισραήλ και Μπαχρέιν η Παλαιστίνη και ανακάλεσε τον πρέσβη της από το Μπαχρέιν.

Την Παρασκευή, το Βασίλειο του Μπαχρέιν και το Ισραήλ προχώρησαν σε συμφωνία για την πλήρη ομαλοποίηση των διπλωματικών τους σχέσεων. Αντίστοιχη συμφωνία έγινε πριν μερικές εβδομάδες ανάμεσα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ισραήλ.

Σε απάντηση, η Παλαιστινιακή Αρχή διέταξε τον διπλωματικό απεσταλμένο της στο Μπαχρέιν να επιστρέψει στην πατρίδα του και απείλησε να κάνει το ίδιο σε οποιοδήποτε άλλο αραβικό έθνος αναγνωρίσει το Ισραήλ.

Όπως τα Αραβικά Εμιράτα έτσι και το Μπαχρέιν είναι στενός σύμμαχος των ΗΠΑ και φιλοξενεί μεγάλες αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις. Και οι δύο ενθαρρύνθηκαν από την Ουάσιγκτον για να προχωρήσουν στις συμφωνίες με το Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη συμφωνία Ισραήλ-ΗΑΕ, Παλαιστίνιοι ηγέτες είχαν καταγγείλει επίσης τις ενέργειες του Αμπού Ντάμπι ως «πισώπλατο μαχαίρωμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.