ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Πομπέο: Αρνήθηκε συνάντηση με τον Μ.Ακιντζί

Μ.Πομπέο: Αρνήθηκε συνάντηση με τον Μ.Ακιντζί

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Ακιντζί δεν θα συναντηθεί με τον Μουσταφά Ακιντζί, έπειτα από ενημέρωση που είχε ο τελευταίος από την Αμερικανίδα πρέσβειρα στη Κύπρο.

Ο Ακιντζί ισχυρίστηκε ότι του προτάθηκε να μιλήσει τηλεφωνικώς με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, κάτι που διαψεύδει η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία.

Ανακοίνωση του «εκπροσώπου της προεδρίας» του ψευδοκράτους αναφέρει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη αρνητική καθώς δεν είναι δυνατόν να υιοθετείται αυτή η στάση.

Κατά τον ίδιο τα προβλήματα στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο δε μπορούν να επιλυθούν με μονομερείς συναντήσεις και πρόκειται για ένα «σοβαρό λάθος» το οποίο ο τουρκοκυπριακός λαός δεν μπορεί να δεχτεί.

Είναι η πρώτη φορά που αξιωματούχος των ΗΠΑ επισκέπτεται τη Κύπρο και δεν πραγματοποιεί επαφή με την τουρκοκυπριακή πλευρά.

Παράλληλα ιδιαιτέρως ενοχλημένη είναι η τουρκική πλευρά και για τις κοινές ναυτικές ασκήσεις Κύπρου-ΗΠΑ που ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πομπέο έφτασε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Λάρνκας και αναμένεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.