ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν. Τραμπ: «Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για την νοθεία» (βίντεο)

Ν. Τραμπ: «Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για την νοθεία» (βίντεο)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προέβη σε βαρυσήμαντη παρέμβαση χθές το βράδυ, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο διάρκειας 46 λεπτών μέσα από τον Λευκό Οίκο στο οποίο έδωσε λεπτομέρεις περιγραφές περιπτώσεων νοθείας, τις οποίες κάλεσε να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα δικαστήρια στα οποία έχει προσφύγει

Κατήγγειλε ότι κέρδιζε κάθε κρίσιμη πολιτεία, μέχρι που η «δημοκρατική εκλογική μηχανή» κατέφυγε σε νοθεία σε πολλές πολιτείες.

Δεκάδες εκατομμύρια ψηφοδέλτια πήγαν σε άγνωστες διευθύνσεις, χωρίς να υπάρχει καμία δικλείδα ασφαλείας, ενώ η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως πανδημία για να στηθεί ο μηχανισμός της νοθείας.

«Ακόμα και αυτό που λέω τώρα θα υποτιμηθουν», προέβλεψε ο Τραμπ καθώς διατύπωνε τις θέσεις του, αρκετές από τις οποίες χρησιμοποίησε και η νομική του ομάδα για να ανατρέψει αποτελέσματα σε Πολιτείες ηττήθηκε εκλογικά.

Ο Τραμπ σημείωσε ότι «μπορεί να είναι η πιο σημαντική ομιλία που έχω κάνει ποτέ» και επανέλαβε πως οι εκλογές ήταν μια απάτη, ότι τα αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις έχουν «μαγειρευτεί» και πως πρέπει να ανατραπούν σε Πολιτείες που ο Μπάιντεν έλαβε περισσότερες ψήφους, ενώ προέτρεψε το Ανώτατο Δικαστήριο να παρέμβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.