ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Στόλισαν» τον Μ.Ρόμνεϊ οι οπαδοί του Ν.Τραμπ: «Παραιτήσου προδότη»! (βίντεο)

«Στόλισαν» τον Μ.Ρόμνεϊ οι οπαδοί του Ν.Τραμπ: «Παραιτήσου προδότη»! (βίντεο)

Τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή, Μιτ Ρόμνεϊ, που δεν στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ, «στόλισαν» οπαδοί του Αμερικανού προέδρου κατά τη διάρκεια πτήσης.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο Twitter, δείχνει μια ομάδα επιβατών να αποκαλεί «προδότη» τον Ρόμνεϊ την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε από το Σολτ Λέικ Σίτι με προορισμό την πρωτεύουσα Ουάσιγκτον. «Παραιτήσου, Μιτς», φωνάζει μια γυναίκα, κατηγορώντας τον Ρόμνεϊ ότι δεν ακούει τους ψηφοφόρους της εκλογικής του περιφέρειας.

Η ίδια γυναίκα ακούγεται να υποστηρίζει την θεωρία, που συνδέει τον Ρόμνεϊ με την ουκρανική εταιρεία Burisma και τον Τζο Μπάιντεν. Ο Ρόμνεϊ, που είχε ψηφίσει υπέρ της παραπομπής του Τραμπ, είχε ασκήσει στο παρελθόν κριτική στην έρευνα της επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας της Γερουσίας για τον γιο του Μπάιντεν, Χάντερ, που είχε αναλάβει καθήκοντα προέδρου της Burisma όταν ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

https://twitter.com/AncPerl/status/1346597598044561409

Ένα άλλο βίντεο, που επίσης αναρτήθηκε στο Twitter, δείχνει τον Ρόμνεϊ να δέχεται τις «φιλοφρονήσεις» μιας άλλης γυναίκας, ενώ περίμενε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Η γυναίκα τον κατηγορεί ότι δεν υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρόμνεϊ καλεί τη γυναίκα να φορέσει μάσκα προστασίας αλλά εκείνη τονίζει ότι στέκεται σε απόσταση δύο μέτρων. Στη συνέχεια, ωστόσο, τον πλησιάζει και τον αποκαλεί «ανέκδοτο» και «αηδιαστικό όνειδος», επειδή δεν υποστήριξε την προσπάθεια του Τραμπ να επανεκλεγεί. Ο Ρόμνεϊ όχι μόνον δεν στήριξε την υποψηφιότητα Τραμπ, αλλά όπως παραδέχθηκε αργότερα, ούτε ψήφισε τον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Utah_17/status/1346630970506559488

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.