ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Τραμπ προειδοποιεί τους Δημοκρατικούς αν «επιχειρήσουν κυνήγι μαγισσών»: «Θα πυροδοτήσετε κύμα οργής»

Ο Ν.Τραμπ προειδοποιεί τους Δημοκρατικούς αν «επιχειρήσουν κυνήγι μαγισσών»: «Θα πυροδοτήσετε κύμα οργής»

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως η προσπάθεια των Δημοκρατικών να τον παραπέμψουν θα προκαλέσει τεράστια οργή.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν αναχωρήσει για το Τέξας, ο Τραμπ δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή των Δημοκρατικών της Βουλής «δίνει συνέχεια στο μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην ιστορία της πολιτικής, η διαδικασία καθαίρεσής μου είναι γελοία», προσθέτοντας ότι η διαδικασία αποπομπής του θα «προκαλέσει τεράστια οργή».

Οι δηλώσεις του Τραμπ έγιναν προτού αναχωρήσει για το Τέξας, για να επιθεωρήσει το συνοριακό τείχος, αλλά και για να πραγματοποιήσει μία ιστορική ομιλία, καθώς πιθανότατα θα είναι η τελευταία του ως πρόεδρος.

Την ίδια ώρα χιλιάδες στρατιώτες μεταβαίνουν στην Ουάσιγκτον για παν ενδεχόμενο. Ο πρόεδρος Τραμπ κήρυξε την Ουάσιγκτον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς το FBI προειδοποιεί πως μπορεί να υπάρξουν εξεγέρσεις και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ πριν από τον ορκωμοσία Μπάιντεν, ιδιαίτερα αν ο Τραμπ απομακρυνθεί από το αξίωμα πριν ο Μπάιντεν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Λευκό Οίκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.