Η λακωνική αλλά όλο νόημα απάντηση του Ν.Τραμπ σε δημοσιογράφο για νέο κόμμα: «Κάτι θα κάνουμε – Είναι νωρίς ακόμα»

Η λακωνική αλλά όλο νόημα απάντηση του Ν.Τραμπ σε δημοσιογράφο για νέο κόμμα: «Κάτι θα κάνουμε – Είναι νωρίς ακόμα»

Και όπως φαίνεται τώρα όλα αρχίζουν στις ΗΠΑ. Και αυτό γιατί ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος Ν.Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει δριμύτερος στην πολιτική σκηνή με κάποιο τρόπο, δίχως όμως να διευκρινίσει τον τρόπο επιστροφής του.

«Θα κάνουμε κάτι, αλλά όχι ακόμα» δήλωσε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Washington Examiner», Ρομπ Κρίλι.

Σύμφωνα, πάντως, με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τραμπ σκέφτεται ήδη να ιδρύσει ένα νέο πολιτικό κόμμα καθώς παρά τον πόλεμο που δέχθηκε από ΜΜΕ, τεχνολογικούς κολοσσούς και πολιτικούς (ακόμα και από ρεπουμπλικανούς) έλαβε 75 εκατομμύρια ψήφους που σημαίνει ότι ο κόσμος είδε αλλαγή και την πίστωσε στον Ν.Τραμπ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρά τα όσα λέγονται αύξησε τα ποσοστά του στους αφρο-αμερικανικούς και ισπανόφωνους πληθυσμούς.

Aπό την πλευρά της, η εφημερίδα «New York Post» υποστήριξε ότι η συνομιλία του Τραμπ και του δημοσιογράφου πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια δείπνου που είχαν στο κλαμπ Μαρ α Λάγκο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, στη Φλόριντα.

Για την «Wall Street Journal» , το όνομα του νέου κόμματος θα είναι: «Πατριωτικό Κόμμα».

Οι πολιτικές του Τ.Μπάιντεν ήδη από την αρχή έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια (όπως τα νομοσχέδια για την παράνομη μετανάστευση, οι ανακοινώσεις για 200.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό μόνο στους επόμενους μήνες) σε συνδυασμό με κινήσεις όπως η χθεσινή όπου οι στρατιώτες αφέθηκαν να κοιμούνται στο πάτωμα ενός γκαράζ που έχει δημιουργήσει μέιζον θέμα συμπεριφοράς.

Αλλά και αυτό που όλοι παραδέχονται πλέον ανοιχτά (και από την πλευρά όσων στήριζαν τους Δημοκρατικούς): “Ο Τ.Μπάιντεν είναι ηλικιωμένος και δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξει τις πιέσεις της διακυβέρνησης της πρώτης υπερδύναμης. Ίσως δούμε να συνεχίζει η Κάμαλα Χάρις”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.