Προσφορά: Ένα εισιτήριο, δύο αγώνες...

Πούτιν, Μακρόν και Μέρκελ συζήτησαν την συνεργασία για την προμήθεια των εμβολίων

Πούτιν, Μακρόν και Μέρκελ συζήτησαν την συνεργασία για την προμήθεια των εμβολίων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν μια πιθανή συνεργασία στα εμβόλια με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια κοινή βιντεοδιάσκεψη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ.

Ο Μακρόν και η Μέρκελ τόνισαν επίσης στον Πούτιν να σεβαστεί τα δικαιώματα του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η υγεία του, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η γαλλική προεδρία.

Οι τρεις ηγέτες συζήτησαν επίσης την κατάσταση στην Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιβύη, τη Συρία και συμφώνησαν να συντονίσουν τις προσπάθειες τους ώστε το Ιράν να επιστρέψει σε πλήρη συμμόρφωση με τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.