ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πανικός στην πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα: 50χρονος διαιτολόγος παρενόχλησε αεροσυνοδό & αυτοϊκανοποιήθηκε

Πανικός στην πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα: 50χρονος διαιτολόγος παρενόχλησε αεροσυνοδό & αυτοϊκανοποιήθηκε

Σεξουαλική επίθεση σημειώθηκε σε πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, o 50χρονος διαιτολόγος πλησίασε με άκομψο τρόπο αεροσυνοδό, επιχειρώντας να απλώσει χέρι πάνω της, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδρασή της.

Η αεροσυνοδός ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο μεταξύ, ο ζωηρός επιβάτης, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, προέβη σε χειρονομίες εις βάρος άλλων αεροσυνοδών.

Όταν τελικά κάθισε στη θέση του προσπάθησε να εκσπερματώσει, προκαλώντας νέα αναστάτωση σε πλήρωμα και επιβάτες.

Οταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο διαιτολόγος συνελήφθη στη φυσούνα του αεροδρομίου κατά την αποβίβασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησαν πολύωρες καταθέσεις από τα μέλη του πληρώματος ενώ ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.