ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεξάντερ ντε Κρόο: Σε δύο με τρεις εβδομάδες οι λύσεις στην ενεργειακή κρίση δηλώνει στη Σύνοδο Κορυφής

Πρόκειται για «κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μέχρι τώρα»

Αλεξάντερ ντε Κρόο: Σε δύο με τρεις εβδομάδες οι λύσεις στην ενεργειακή κρίση δηλώνει στη Σύνοδο Κορυφής

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Αλεξάντερ ντε Κρόο, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, δήλωσε πως για να δοθούν λύσεις για την ενεργειακή κρίση θα χρειαστούν περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι δύο με τρεις εβδομάδες είναι αρκετές για να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις στη βάση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής και των 27 ηγετών της ΕΕ.

Ο Αλεξάντερ ντε Κρόο δήλωσε ικανοποιημένος με τις «οδηγίες» που δόθηκαν, ωστόσο επισήμανε ότι αυτά τα οποία ζητούνται από τους υπουργούς ενέργειας, δεν είναι κάτι εύκολα και ότι πρόκειται για «κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μέχρι τώρα».

«Εχθές όλοι κατάλαβαν περί τίνος επρόκειτο. Έχει να κάνει με τα τιμολόγια που πληρώνουν οι πολίτες, με τη βιομηχανία που είναι στα πρόθυρα να σταματήσει κάποια δραστηριότητα», ανέφερε συμπληρώνοντας ότι «έγινε κατανοητό ότι θέλουμε να βρούμε μία λύση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για την στάση της Γερμανίας και για το εάν προσπάθησε αρκετά, ο Βέλγος πρωθυπουργός σημείωσε ότι «χθες βρήκαμε κοινό έδαφος στο γεγονός ότι, εάν εργαστούμε με ενότητα, μπορούμε να βοηθήσουμε τον πληθυσμό μας, την οικονομία μας. Δεν πρόκειται για συζήτηση για το ποιος μπλοκάρει ποιον, αλλά για συζήτηση που έχει να κάνει με δικαιολογημένες ανησυχίες και την εξεύρεση λύσεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.