ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ξάπλωσε στον δρόμο μεθυσμένος και μιλούσε ακατάληπτα – Ήταν ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργό της Αυστραλίας:

Πώς προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Μπάρναμπι Τζόις

Ξάπλωσε στον δρόμο μεθυσμένος και μιλούσε ακατάληπτα – Ήταν ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργό της Αυστραλίας:

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αυστραλία το βίντεο στο οποίο καταγράφηκε ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας, Μπάρναμπι Τζόις, να μιλάει ακαταλαβίστικα ξαπλωμένος στο δρόμο.

Το βίντεο καταγράφθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο στην περιοχή Μπράντον. Στα πλάνα ακούγεται ο 56χρονος πολιτικός να λέει «πεθαμένο γ@@@μενο» ενώ όπως προέκυψε μιλούσε στη σύζυγό του.

Δείτε το βίντεο:

Σε δηλώσεις του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο Τζόις παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας.

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ο ίδιος απέρριψε τις εκκλήσεις να παραιτηθεί λέγοντας, πάντως, ότι «αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.