Διαμαρτυρίες για τοςυ χειρισμούς στην πανδημία

«Σημάδια νευρικότητας» διακρίνει το Politico στην καμπάνια του Μακρόν για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Μάλιστα, του καταλογίζει ότι κάνει λάθη και εμφανίζεται απροετοίμαστος μπροστά σε δυσαρεστημένους ψηφοφόρους – και υποστηρίζει ότι η πρώτη του μετεκλογική περιοδεία στις «εχθρικές περιοχές» – στα «κάστρα» της Λεπέν – της βόρειας Γαλλίας «δεν πήγε καλά».

Μια από τις πρώτες του στάσεις ήταν στην Ντεναίν, μία από τις φτωχότερες πόλεις της Γαλλίας, όπου η Λεπέν πήρε 41% στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Εκεί, ο πρόεδρος της Γαλλίας βρέθηκε μπροστά σε διαμαρτυρίες, τόσο για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της πανδημίας, όσο και για τα σχέδια του για αύξηση του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση.

Μία γυναίκα που του φώναξε ότι ήταν λάθος το κλείσιμο των σχολείων κατά την διάρκεια των lockdown, πήρε την σκληρή προεδρική απάντηση: «Δεν ζείτε στον πραγματικό κόσμο»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Εγώ δεν ζω στον πραγματικό κόσμο; Οι άνθρωποι θα γελούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους με αυτά που λέτε», του απάντησε εκείνη.