ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου: «Ο Β.Πούτιν είναι υγιής»

«Fake news οι αναφορές για σωσίες»

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου: «Ο Β.Πούτιν είναι υγιής»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως όλα είναι καλά σε σχέση με τον πρόεδρο της Ρωσίας και πως πρόκειται απολύτως για άλλη μια ψευδή είδηση, όταν ρωτήθηκε σχετικά με ανάρτηση από μη κατονομαζόμενη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο Β.Πούτιν υπέστη σοβαρό επεισόδιο υγείας την Κυριακή το βράδυ.

Τι είπε για τους σωσίες του Β.Πούτιν:

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου γέλασε εξάλλου σε επόμενη ερώτηση που του έγινε σχετικά με σωσίες και αρνήθηκε ότι ο Πούτιν έχει τέτοιους.

Αυτό ανήκει στην κατηγορία των παράλογων ψευδών πληροφοριών που μια ολόκληρη σειρά μέσων ενημέρωσης συζητά με αξιοζήλευτη επιμονή. Αυτό δεν προκαλεί τίποτε άλλο πέραν ενός μειδιάματος, σημείωσε ο Ν.Πεσκόφ.

Ο Β.Πούτιν, λάτρης του τζούντο που έχει για καιρό καλλιεργήσει μια εικόνα “ανθρώπου της δράσης”, έγινε 71 ετών στις 7 Οκτωβρίου. Ο Ρώσος πρόεδρος διατηρεί ένα εντατικό πρόγραμμα συναντήσεων και δημόσιων εμφανίσεων, πολλές από τις οποίες καλύπτονται από τα τηλεοπτικά δίκτυα.

Στο πρόσφατο πρόγραμμά του περιλαμβανόταν επίσκεψη στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα, με ενδιάμεσες στάσεις σε δύο ρωσικές πόλεις στον δρόμο της επιστροφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2020, ο Β.Πούτιν είχε διαψεύσει φήμες που κυκλοφορούσαν επί μακρόν ότι χρησιμοποιεί σωσίες, αν και, όπως είχε σημειώσει, του είχε δοθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει έναν στο παρελθόν για λόγους ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.