ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Επικό τρολάρισμα στον Βρετανό πρωθυπουργό Ρ.Σούνακ: Υπό τους ήχους του ύμνου των Εργατικών προκήρυξε πρόωρες εκλογές (βίντεο) 

Το τραγούδι υιοθετήθηκε από το Εργατικό Κόμμα στο προεκλογικό τους σποτ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 1997

Επικό τρολάρισμα στον Βρετανό πρωθυπουργό Ρ.Σούνακ: Υπό τους ήχους του ύμνου των Εργατικών προκήρυξε πρόωρες εκλογές (βίντεο) 

Πρόωρες εκλογές στις 4 Ιούλιου στη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ

Αλλά την ώρα των επίσημων ανακοινώσεων ένας μουσικός ήχος ακουγόταν στο βίντεο που μετέδιδαν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο πολιτικός συντάκτης του BBC, Χένρι Ζέφμαν ,εντόπισε περί τίνος επρόκειτο: Το τραγούδι ήταν ο προεκλογικός ύμνος των Εργατικών το 1997: Things can only get better, που έπαιζε στη διαπασών.

Ειδικότερα, σημείωσε «δύο παρατηρήσεις: Ο Ρίσι Σουνάκ ήταν πολύ βουρκωμένος και ήταν δύσκολο να τον ακούσω με τον ήχο της μουσικής έξω από τη Ντάουνινγκ Στριτ.

Το τραγούδι που έπαιζε, ήταν ο προεκλογικός ύμνος των Εργατικών του 1997 Things Can Only Get Better».

«Το 1997, οι εργατικοί μας είπαν ότι «Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα» (Things can only get better) πριν ο Τόνι Μπλερ κερδίσει τις εκλογές» όπως σχολίασε ο Sky news.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το τραγούδι έπαιξαν αντιφρονούντες των Συντηρητικών διαδηλωτές με ηχεία. Ένας εξ αυτών είναι ο Στιβ Μπρέι (Steve Bray), γνωστός από την εκστρατεία κατά του Brexit.

Το τραγούδι υιοθετήθηκε από το Εργατικό Κόμμα στο προεκλογικό τους σποτ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 1997. Ο Τόνι Μπλερ είχε συντριπτική νίκη με 418 έδρες σε εκείνες τις εκλογές στη Βρετανία.

Δείτε το βίντεο στο 2:15:

Ο ύμνος των Εργατικών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.