ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ρωσία δεν θα κλείσει την πρεσβεία της στη Βαρσοβία μετά το περιστατικό με τον Ρώσο πρεσβευτή

Δεν εξετάζεται κλείσιμο της πρεσβείας στην Πολωνία

Η Ρωσία δεν θα κλείσει την πρεσβεία της στη Βαρσοβία μετά το περιστατικό με τον Ρώσο πρεσβευτή

Η Ρωσία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει την πρεσβεία της στη Βαρσοβία, δήλωσαν εκπρόσωποι της πρεσβείας στο πρακτορείο Reuters, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε προχθές Δευτέρα, όταν άτομα που διαδήλωναν κατά του πολέμου στην Ουκρανία περιέλουσαν με κόκκινο σιρόπι τον Ρώσο πρεσβευτή στην Πολωνία ενώ πήγαινε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κλείσιμο της ρωσικής πρεσβείας στη Βαρσοβία δεν εξετάζεται, εκτός εάν οι πολωνικές αρχές καταστήσουν αδύνατη τη λειτουργία της», ανέφερε η ρωσική πρεσβεία σε ανακοίνωση που κοινοποίησε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.