ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Βίζα στο Σ. Λαβρόφ για να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Θεώρηση εισόδου για το Ρώσο ΥΠΕΞ

ΗΠΑ: Βίζα στο Σ. Λαβρόφ για να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Θεώρηση εισόδου, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, έλαβαν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και μέλη της ρωσικής αντιπροσωπείας.

Σημειώνεται ότι η Ρωσία κατηγορεί επί εβδομάδες τις Ηνωμένες Πολιτείες πως δεν δίνουν στα μέλη της ρωσικής αντιπροσωπείας θεωρήσεις εισόδου για να συμμετάσχουν στην 73η Γενική Συνέλευση, που ξεκινά σήμερα τις εργασίες της στη Νέα Υόρκη.

«Σήμερα δόθηκαν θεωρήσεις εισόδου στον Λαβρόφ και σε ορισμένους από εκείνους που θα τον συνοδεύσουν», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών.

Η Μόσχα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι προσπαθούν να μπλοκάρουν την πλήρη συμμετοχή της Ρωσίας στη Γενική Συνέλευση καθυστερώντας τη χορήγηση θεωρήσεων εισόδου στους Ρώσους. Οι υψηλού επιπέδου συνεδριάσεις της ΓΣ ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως οι ΗΠΑ «παραβιάζουν τις υποχρεώσεις τους» μη εκδίδοντας θεωρήσεις εισόδου στο σύνολο της αντιπροσωπείας της Ρωσίας και είπε πως λαμβάνει μέτρα για να καταστήσει υπόλογους τόσο τον ΟΗΕ όσο και τις ΗΠΑ για την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.