ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξανά σε εκλογές η Βουλγαρία – Τέταρτη φορά σε 18 μήνες

Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν τη νύχτα της 2ης προς 3η Οκτωβρίου

Ξανά σε εκλογές η Βουλγαρία – Τέταρτη φορά σε 18 μήνες

Βουλευτικές εκλογές διεξάγονται την Κυριακή (2/10) στη Βουλγαρία, για τέταρτη φορά σε 18 μήνες.

Μετά από τις προγραμματισμένες εκλογές του Απριλίου 2021 και δύο ακόμη πρόωρες εκλογές, πρόκειται τώρα για την τρίτη κατά σειρά πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Παρόλα αυτά δεν είναι σαφές αν αυτή η τέταρτη απόπειρα θα καταφέρει να δώσει ένα τέλος στην πολιτική κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα.

Το GERB του Μπόικο Μπορίσοφ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στις κομματικές προτιμήσεις όσων έχουν αποφασίσει σταθερά να ψηφίσουν.

Το κόμμα του πρώην Πρωθυπουργού λαμβάνει υποστήριξη 25,2%. Το «Συνεχίζουμε την Αλλαγή» με 16,5%, αναδεικνύεται ως η δεύτερη πολιτική δύναμη, αλλά έχει σημειώσει απώλειες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από αντιπροσωπευτική έρευνα της Alpha Research σε εθνικό επίπεδο, κατά τη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 2ας Οκτωβρίου.

Το μειονοτικό τουρκικό «Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθερίας» (MRF) έχει δυναμική με 13,1% και η ψήφος του εξωτερικού θα μπορούσε να αποδειχθεί κλειδί για την ιδιαίτερη θέση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένεται να ανακοινωθούν τη νύχτα της 2ης προς 3η Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.