Λευκός Οίκος: «Ακόμη καλύτερα η υγεία του Τ.Μπάιντεν»

Ο Μπάιντεν ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία που του χορηγείται

Λευκός Οίκος: «Ακόμη καλύτερα η υγεία του Τ.Μπάιντεν»

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έχει προσβληθεί από τη νόσο Covid-19, είναι καλύτερα και ότι καμία από τις στενές επαφές του δεν είναι θετική στον ιό.

«Οι πνεύμονες του Μπάιντεν είναι καθαροί» λέει ο γιατρός του

Ολοένα και βελτιωμένη είναι η κατάσταση υγείας του Αμερικανού προέδρου, που διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid την Πέμπτη, όμως ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία που του χορηγείται, δήλωσε νωρίτερα ο γιατρός του με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Τα συμπτώματα της Covid-19 που έχει ο πρόεδρος συνεχίζουν να βελτιώνονται και περιλαμβάνουν τώρα έναν «λιγότερο ενοχλητικό» πονόλαιμο, καταρροή, βήχα και μυϊκούς πόνους, ανακοίνωσε σήμερα ο προσωπικός του γιατρός Δρ Κέβιν Ο΄Κόνορ.

Οι πνεύμονες του Μπάιντεν παραμένουν καθαροί και ο κορεσμός του οξυγόνου του «συνεχίζει να είναι εξαιρετικός σε αέρα δωματίου», όπως δήλωσε ο γιατρός του.

Ο 79χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος πιθανότητα έχει την υποπαραλλαγή BA5 της Όμικρον, πρόσθεσε ο Ο΄Κόνορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ μεταδοτική, η παραλλαγή αυτή είναι πλέον κυρίαρχη στη χώρα, όπου αντιπροσωπεύει σχεδόν το 80% των κρουσμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.