ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λευκός Οίκος: Ζητά από τον πρέσβη της Κίνας να καταδικάσει τις ασκήσεις κοντά στην Ταϊβάν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιμένουν ότι δεν επιδιώκουν την πρόκληση κρίσης στην περιοχή

Λευκός Οίκος: Ζητά από τον πρέσβη της Κίνας να καταδικάσει τις ασκήσεις κοντά στην Ταϊβάν

Ο Λευκός Οίκος κάλεσε τον πρέσβη της Κίνας στην Ουάσινγκτον Τζιν Γκανγκ για να καταγγείλει τα στρατιωτικά γυμνάσια κοντά στην Ταϊβάν και να επαναλάβει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιδιώκουν την πρόκληση κρίσης στην περιοχή.

«Έπειτα από τις ενέργειες της Κίνας κατά την διάρκεια της νύκτας, καλέσαμε τον πρεσβευτή Τσιν Γκανγκ στον Λευκό Οίκο για να διαμαρτυρηθούμε για τις προκλητικές ενέργειες της Κίνας κατά της Ταϊβάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι στην Washington Post.

Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι το Πεκίνο αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις κατά της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι και της στενής της οικογένειας απαντώντας στις «κακόβουλες» και «προκλητικές» της ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.