ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ν.Πεσκόφ: «Δεν σκοπεύουμε να ανακατευτούμε στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ – Κάντε το ίδιο και με μας»

«Δεν υπαγορεύουμε σε κανέναν πώς να ζήσει»

Ν.Πεσκόφ: «Δεν σκοπεύουμε να ανακατευτούμε στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ – Κάντε το ίδιο και με μας»

Η Ρωσία δεν θα ανακατευθεί στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο το οποίο απέρριψε τα αμερικανικά ευρήματα τα οποία ανέφεραν ότι η Μόσχα ενορχήστρωσε εκστρατείες για επηρεασμό των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2016 και του 2020.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, που ηγείται της χώρας από το 1999, έχει κάνει σειρά ειρωνικών παρατηρήσεων σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές, λέγοντας πως θεωρεί προτιμότερο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι ο Τζο Μπάιντεν, παρά ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν ανακατευτήκαμε ποτέ στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σε μια ομιλία του – συχνά στην αγγλική γλώσσα – προς τους φοιτητές σχετικά με τα στερεότυπα που υπάρχουν για την Ρωσία.

«Και αυτή τη φορά, δεν σκοπεύουμε να ανακατευτούμε. Δεν υπαγορεύουμε σε κανέναν πώς να ζήσει, αλλά δεν θέλουμε άλλοι να υπαγορεύουν σε εμάς», υπογράμμισε ο Πεσκόφ.

Ο εκπρόσωπος του Βλαντίμιρ Πούτιν είπε πως οποιαδήποτε προσπάθεια από το εξωτερικό για ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, που θα διεξαχθούν αργότερα αυτό το μήνα, θα αποτραπεί. Η Ρωσία, σημείωσε, δεν ενδιαφέρεται για τις δυτικές επικρίσεις σχετικά με τις εκλογές, στις οποίες ο Πούτιν, εκτός απροόπτου, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.