Ο Ν.Τραμπ «καρφώνει» τον Τ.Μπάιντεν για την καταστροφή του αγωγού Nord Stream: «Σίγουρα δεν το έκαναν οι Ρώσοι»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δικαιώνει τον Seymour Hersh

Ο Ν.Τραμπ «καρφώνει» τον Τ.Μπάιντεν για την καταστροφή του αγωγού Nord Stream: «Σίγουρα δεν το έκαναν οι Ρώσοι»

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ με δήλωσή του για την ανατίναξη των αγωγών Nord είπε ότι «μπορεί να τους ανατίναξε η κυβέρνηση Μπάιντεν αλλά σίγουρα δεν τους ανατίναξε η Ρωσία»!

Ο Πρόεδρος Τραμπ ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση Μπάιντεν όντως ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη, ενώ θα δημιουργήσει ακόμα ένα μέτωπο κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Oι Ρεπουμπλικανοί είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την γραμμή και θα στηρίξουν τις αποκαλύψεις του Seymour Hersh, ο οποίος είπε ξεκάθαρα πως οι ΗΠΑ ανατίναξαν τους αγωγούς με την βοήθεια της Νορβηγίας.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα:

«Λοιπόν, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς, θα μπορούσε να ήταν η Ουκρανία και θα μπορούσε να ήταν κάποια τρίτη χώρα που θέλει να δημιουργήσει προβλήματα. Η μόνη χώρα που αποκλείεται να το έκανε, είναι η Ρωσία.

Ο αγωγός Nord Stream είναι μια κύρια πηγή τεράστιου εισοδήματος για τους Ρώσους. Δεν υπάρχει περίπτωση τον ανατινάξαν, γιατί να το έκαναν; Για «επικοινωνιακούς λόγους»; Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά» ότι οι Ρώσοι αποκλείεται να ανατίναξαν τον δικό τους αγωγό».

Με «κομψό» τρόπο ο Ν.Τραμπ βάζει στο «κάδρο» αποκλειστικά την κυβέρνηση Μπάιντεν, καθώς αποκλείει τους Ρώσους και επειδή θεωρείται πρακτικά αδύνατο τρίτη χώρα ή οι Ουκρανοί να προχωρούσαν σε μία τέτοια ενέργεια χωρίς την συγκατάθεση της αμερικανικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.