ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Τραμπ για Τ.Μπάιντεν: «Διεφθαρμένος και ανίκανος – Υποφέρει από νοητικά προβλήματα»

Τον προκάλεσε να συμμετάσχει σε νέο ντιμπέιτ ή έναν αγώνα γκολφ για να αποδείξει τις ικανότητές του

Ν.Τραμπ για Τ.Μπάιντεν: «Διεφθαρμένος και ανίκανος – Υποφέρει από νοητικά προβλήματα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια δηλώσεών του αναφέρθηκε στον Τζο Μπάιντεν τον οποίο αποκάλεσε «διεφθαρμένο, ανίκανο» και ότι «υποφέρει από νοητικά προβλήματα».

Παράλληλα τον προκάλεσε να συμμετάσχει σε νέο ντιμπέιτ ή έναν αγώνα γκολφ για να αποδείξει τις ικανότητές του.

«Αν ο Τζο είχε επιλέξει κάποιον έστω και εν μέρει ικανό, θα τον είχαν διώξει από την προεδρία χρόνια τώρα. Αλλά δεν μπορούν διότι (η Χάρις) είναι η δεύτερη επιλογή τους», σχολίασε ο Ρεπουμπλικάνος, ενώ ισχυρίστηκε ότι οι Δημοκρατικοί έχουν πάθει «ολοκληρωτικό νευρικό κλονισμό» αναζητώντας τον υποψήφιό τους για τις προεδρικές εκλογές.

«Η μεγαλύτερη απάτη σε όλη την πολιτική ιστορία»

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απάτη σε όλη την πολιτική ιστορία», τόνισε ο Τραμπ. «Όπως γνωρίζετε, συμμετέχουν όλοι στη δόλια συνωμοσία που έχει στόχο να εξαπατήσει το αμερικανικό κοινό αναφορικά με τις νοητικές ικανότητες του ανθρώπου που βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο», πρόσθεσε.

«Διεφθαρμένος, ανίκανος, υποφέρει από νοητικά προβλήματα»: έτσι χαρακτήρισε ο Ρεπουμπλικάνος τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Τραμπ κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι εξαφανίζεται τακτικά από το Οβάλ Γραφείο αφήνοντας τον γιο του Χάντερ -ο οποίος καταδικάστηκε για παράνομη οπλοκατοχή- να κυβερνά τις ΗΠΑ με τη βοήθεια της πρώτης κυρίας Τζιλ Μπάιντεν.

«Ο Τζο ο κοιμήσης»

Εξάλλου ο Τραμπ προκάλεσε τον Μπάιντεν να «εξιλεωθεί» από το ντιμπέιτ συμμετέχοντας σε μια νέα τηλεμαχία ή σε έναν αγώνα γκολφ.

«Ας κάνουμε ένα ακόμη ντιμπέιτ αυτή την εβδομάδα, ώστε ο Τζο ο κοιμήσης να αποδείξει σε όλους παντού στον κόσμο ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι πρόεδρος. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι άνδρας προς άνδρα, χωρίς συντονιστή, χωρίς περιορισμούς, απλώς πείτε μου το μέρος, οποτεδήποτε, οπουδήποτε», υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρεπουμπλικάνος πρότεινε επίσης στον αντίπαλό του έναν αγώνα γκολφ: «Αν κερδίσει, θα δώσω στον φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του, όποιος κι αν είναι, ένα εκατομμύριο δολάρια. Αλλά στοιχηματίζω ότι δεν θα δεχθεί την πρόκληση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.