ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΝΑΤΟ: «Κατέβασε» από το Twitter την ανάρτηση για την Μικρασιατική καταστροφή – Πρώτα έκανε τη ζημιά

Έδινε συγχαρητήρια στην Τουρκία

ΝΑΤΟ: «Κατέβασε» από το Twitter την ανάρτηση για την Μικρασιατική καταστροφή – Πρώτα έκανε τη ζημιά

«Οπισθοχώρηση» έκανε τελικά το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, κατεβάζοντας την… συγχαρητήρια ανάρτηση που έκανε προς την Τουρκία για την «Ημέρα της Νίκης», που ταυτίζεται με την Μικρασιατική Καταστροφή και εκδίωξη του Ελληνισμού από τα πατρογονικά εδάφη της Μικράς Ασίας.

Η ανάρτηση που έγινε από το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη για το 1922 στο Twitter πλέον έχει κατέβει από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα το στρατηγείο συνεχάρη την Τουρκία για την εθνική εορτή της 30ης Αυγούστου, που ουσιαστικά τιμάται -από τη γείτονα- η νίκη του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων στη μάχη του Ντουμπλουπινάρ το 1922 στη Μικρά Ασία.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCMD), που εδρεύει μόνιμα στη Σμύρνη, σχολίασε προκλητικά: «Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης. Σήμερα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού, για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.