ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο.Σολτς για ενεργειακή κρίση: «Ακόμα κι αν τα πράγματα δυσκολέψουν πιθανό να βγάλουμε τον χειμώνα»

O Γερμανός Καγκελάριος ξέφρασε την πεποίθηση ότι η ατμομηχανή της Ευρωζώνης θα έχει αρκετό φυσικό αέριο ακόμη και χωρίς της προμήθειες φυσικού αερίου

Ο.Σολτς για ενεργειακή κρίση: «Ακόμα κι αν τα πράγματα δυσκολέψουν πιθανό να βγάλουμε τον χειμώνα»

Ξεκαθαρίζοντας τη θέση της Γερμανίας ότι δεν θα επιτρέψει την εισαγωγή φυσικού αερίου από τη Ρωσία καθώς μαίνεται ο πόλεμος του Πούτιν στην Ουκρανία, ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς τόνισε χθες ότι «δεν χρειάζεται να δυσκολεύουμε άσκοπα τον εαυτό μας».

Από την Έσση, ο 63χρονος Σοσιαλδημοκράτης Καγκελάριος υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι, «ακόμα κι αν τα πράγματα δυσκολέψουν, πιθανό να βγάλουμε τον χειμώνα».

Ο Όλαφ Σολτς εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ατμομηχανή της Ευρωζώνης θα έχει αρκετό φυσικό αέριο ακόμη και χωρίς της προμήθειες φυσικού αερίου από τη Ρωσία, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Χθες, τα επίπεδα πλήρωσης των γερμανικών εγκαταστάσεων αποθήκευσης αερίου ανήλθαν στο 84,03%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παροχή φυσικού αερίου στη Γερμανία είναι «σταθερή αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Twitter η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.