ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι δηλώσεις του Ν.Πεσκόφ αποκαλύπτουν τις ρωσικές προθέσεις: «Η Ουκρανία σαν κυρίαρχο κράτος ας κάνει και δημοψήφισμα»

«Τα αιτήματα της Ρωσίας είναι γνωστά στην ουκρανική πλευρά»

Οι δηλώσεις του Ν.Πεσκόφ αποκαλύπτουν τις ρωσικές προθέσεις: «Η Ουκρανία σαν κυρίαρχο κράτος ας κάνει και δημοψήφισμα»

Την επιθυμία της Μόσχας για «πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις» με την Ουκρανία, εξέφρασε την Τρίτη ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Λαμβάνει χώρα μια συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά, φυσικά, θα θέλαμε πιο ενεργές και πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου στους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας, προσχέδια εγγράφων έχουν παραδοθεί στην ουκρανική πλευρά.

«Τα αιτήματα της Ρωσίας είναι γνωστά στην ουκρανική πλευρά… Τα έχουμε εξηγήσει όχι μόνο προφορικά, αλλά και τα διατυπώνουμε με σαφήνεια και γραπτά. Όλα τα απαραίτητα προσχέδια εγγράφων παραδόθηκαν στους Ουκρανούς πριν από αρκετές ημέρες», συνέχισε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας πως το Κρεμλίνο δεν αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να μην βλάψει τη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ουκρανία είναι ένα κυρίαρχο κράτος και μπορεί και πρέπει να υπάρχουν κάποιες εσωτερικές διαδικασίες», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς βλέπει το Κρεμλίνο την ιδέα ενός πιθανού δημοψηφίσματος στην Ουκρανία στο θέμα των συμβιβασμών με τη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.