ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Οι ΗΠΑ καλούν τους Αμερικανούς στο Λίβανο εγκαταλείψουν τη χώρα

«Η καλύτερη στιγμή για να φύγετε από μια χώρα είναι πριν από μια κρίση» προειδοποιεί σε ανακοίνωση του το Στείτ Ντιπάρτμεντ

Οι ΗΠΑ καλούν τους Αμερικανούς στο Λίβανο εγκαταλείψουν τη χώρα

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προειδοποίησε στους Αμερικανούς στο Λίβανο «να φύγουν τώρα, ενώ οι εμπορικές πτήσεις παραμένουν διαθέσιμες λόγω της απρόβλεπτης κατάστασης ασφαλείας».

Σε μια προειδοποίηση ασφαλείας που δημοσιεύτηκε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βηρυτό, ενημέρωσε ότι “θα πρέπει να έχετε ένα σχέδιο δράσης για καταστάσεις κρίσης που δεν βασίζεται στη βοήθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η καλύτερη στιγμή για να φύγετε από μια χώρα είναι πριν από μια κρίση, αν είναι δυνατόν. “

«Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα προχωρήσει σε εκκενώσεις Αμερικανών πολιτών και των μελών των οικογενειών τους σε κατάσταση κρίσης», πρόσθεσε.

Σχεδόν 29.000 είναι οι εσωτερικά εκτοπισμένοι στον Λίβανο λόγω των συγκρούσεων στα σύνορα με το Ισραήλ τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με έναν νεότερο απολογισμό του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, μιας υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, οι ανταλλαγές πυρών είναι σχεδόν καθημερινές στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ, μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.