ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΟΗΕ – Ε.Μακρόν: «Καταδικάζουμε την αποικιοκρατική λογική της Ρωσίας» – είπε η δεύτερη αποικιοκρατική δύναμη του πλανήτη!

Ο Γάλλος πρόεδρος κατηγόρησε τη Ρωσία για αποικιοκρατική νοοτροπία από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

ΟΗΕ – Ε.Μακρόν: «Καταδικάζουμε την αποικιοκρατική λογική της Ρωσίας» – είπε η δεύτερη αποικιοκρατική δύναμη του πλανήτη!

Ξεκινώντας την ομιλία του στη 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο ηγέτης της δεύτερης μεγαλύτερης αποικιοκρατικής δύναμης της ιστορίας, μετά την Βρετανία και με πολλά εξωχώρια εδάφη μέχρι σήμερα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τάχθηκε κατά των σχεδίων για δημοψήφισμα στα ρωσόφωνα εδάφη της Ουκρανίας και κατηγόρησε τη Ρωσία για «αποικιοκρατική νοοτροπία».

«Ψάχνετε να δημιουργήσετε μια νέα συνθήκη στην οποία οι ισχυροί θα εξουσιάζουν τους αδύναμους» τόνισε χαρακτηριστικά  ο Μακρόν.

«Εκείνο που βλέπουμε από τις 24 Φεβρουαρίου είναι επιστροφή στις εποχές του ιμπεριαλισμού. Η Γαλλία το απορρίπτει αυτό», συμπλήρωσε.

«Ο ιμπεριαλισμός στη σύγχρονη εποχή δεν συμβαδίζει με τις δυτικές αξίες» υπογράμμισε ακόμη ο Γάλλος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποιος παίζει το παιχνίδι της ηγεμονίας σήμερα; η Ρωσία» κατέληξε ο Μακρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.