ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Politico: «Ο Τζο Μπάιντεν ίσως να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία»

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήθελε τη σχετική ανακοίνωση να γίνεται μέσα στον Φεβρουάριο

Politico: «Ο Τζο Μπάιντεν ίσως να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, δεν είναι ακόμη έτοιμος να κάνει το βήμα για τις επερχόμενες εκλογές, ενώ, όσο περνά ο καιρός, εντείνονται παράλληλα και οι αμφιβολίες σχετικά με το εάν θα θέσει τελικώς υποψηφιότητα ή όχι.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα, ήθελε τη σχετική ανακοίνωση να γίνεται μέσα στον Φεβρουάριο, ωστόσο καθώς ο μήνας σχεδόν πέρασε λέγεται ότι η ανακοίνωση μιας νέας προεδρικής υποψηφιότητας Μπάιντεν θα μπορούσε να γίνει τον Απρίλιο.

Πρόσωπα στο στενό περιβάλλον του Μπάιντεν, τα οποία επικαλείται το Politico, εκτιμούν πως θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και ότι η ανακοίνωση έχει καθυστερήσει λόγω των διεθνών εξελίξεων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι κυβερνήτες της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ, του Νιου Τζέρσεϊ Φιλ Μέρφι και του Ιλινόι Τζ. Μπ. Πρίτσκερ έχουν αφήσει «ανοιχτή την πόρτα» για να διεκδικήσουν το προεδρικό χρίσμα του κόμματους των Δημοκρατικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.