ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λογοδοτήσει ο Νετανιάχου»

«Ως Τουρκία θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ζητήσουμε λογαριασμό από τους βαρβάρους αυτούς»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λογοδοτήσει ο Νετανιάχου»

Ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε πως η χώρα του θα κάνει «ό, τι είναι δυνατόν» ώστε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου και «οι βάρβαροι να λογοδοτήσουν».

«Αυτή η σφαγή, που έγινε μετά την εντολή του Διεθνούς Δικαστηρίου (της Χάγης) για τον τερματισμό των επιθέσεων, αποκάλυψε για μία ακόμα φορά το στυγνό και προδοτικό πρόσωπο του κράτους τρομοκράτη», μετά την χθεσινή πολύνεκρη επίθεση του ισραηλινού στρατού στην Ράφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως ο Χίτλερ, ο Μιλόσεβιτς (πρώην πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας), ο Κάρατζιτς (πρώην σέρβος ηγέτης της Βοσνίας) και άλλοι φαραώ της Ιστορίας που θαυμάζουν, δεν θα αποφύγουν την κατάρα. Ως Τουρκία, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ζητήσουμε λογαριασμό από τους βαρβάρους αυτούς, τους δολοφόνους αυτούς, που δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπιά», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.