Σε κατ’ ιδίαν διεθνείς διαπραγματεύσεις ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν την ερχόμενη εβδομάδα

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόσωπο ή η χώρα που αφορά

Σε κατ’ ιδίαν διεθνείς διαπραγματεύσεις ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν την ερχόμενη εβδομάδα

Μία εξόχως σημαντική είδηση, που καλύπτεται μέχρι στιγμής από πέπλο μυστηρίου, μετέδωσε την Κυριακή 28/5/2023 το πρακτορείο ειδήσεων Tass, επικαλούμενο δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με το Tass ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin αναμένεται να έχει κατ’ ιδίαν διεθνείς διαπραγματεύσεις την επόμενη εβδομάδα.

Έως τώρα δεν έχει αποκαλυφθεί με ποιον ακριβώς θα μπορούσε να συναντηθεί ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.

Ο Ρώσος ηγέτης θα προεδρεύσει επίσης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και θα έχει διαβουλεύσεις με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα το πρόγραμμα του Putin για την επόμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.