ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Σύνοδο Κορυφής διοργανώνουν ΗΠΑ, Ν.Κορέα και Ιαπωνία καθώς η Βόρεια Κορέα κλιμακώνει την ένταση

Στα μέσα του τρέχοντος μήνα

Σύνοδο Κορυφής διοργανώνουν ΗΠΑ, Ν.Κορέα και Ιαπωνία καθώς η Βόρεια Κορέα κλιμακώνει την ένταση

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας οριστικοποιούν τις διευθετήσεις για να διεξαχθεί σύνοδος κορυφής των ηγετών τους στα μέσα του τρέχοντος μήνα, μεταδίδει το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, επικαλούμενο ιαπωνικές κυβερνητικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά το πρακτορείο, οι συνομιλίες των προέδρων Τζο Μπάιντεν και Γιουν Σοκ-γελ και του πρωθυπουργού Φουμίο Κισίντα είναι ένας τρόπος οι τρεις σύμμαχοι να επιδείξουν την αλληλεγγύη και την ενότητά τους μπροστά στην κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή εξαιτίας της σειράς δοκιμών βαλλιστικών πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων διηπειρωτικών, από τη Βόρεια Κορέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.