ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Μελόνι: «Πρέπει να κάνουμε σπουδαία πράγματα για τον λαό μας, και θα το κάνουμε»

«Ουδέν σχόλιο», για τον πρόσφατο χωρισμό της

Τ.Μελόνι: «Πρέπει να κάνουμε σπουδαία πράγματα για τον λαό μας, και θα το κάνουμε»

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, σε μήνυμά της σε εκδήλωση του κόμματός της, Αδέλφια της Ιταλίας, αφιερωμένη στον ένα χρόνο από την σύσταση της κυβέρνησης, μίλησε για τις προσπάθειες που θεωρεί ότι στοχεύουν στην υπονόμευσή της. Πιο αναλυτικά, η Τ.Μελόνι υπογράμμισε:

«Αυτό που αποδεικνύουμε είναι ότι μπορούσαν να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα και να γίνουν εξαιρετικά πράγματα, χωρίς να πρέπει να είναι, κανείς, άθλιος, να ακολουθεί πλάγιες οδούς, να κάνει απαράδεκτα πράγματα ή να ικανοποιεί απαράδεκτους ανθρώπους.

Αν τα καταφέρουμε, και τα καταφέρνουμε, όλοι αυτοί θα πρέπει να λογαριαστούν με την συνείδησή τους, και σας εγγυώμαι ότι θα το κάνουν».

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, απευθυνόμενη στα μέλη του κόμματός της πρόσθεσε:

«Όχι στον φόβο, ψηλά το κεφάλι και το βλέμμα, χαμόγελο στα χείλη. Πρέπει να κάνουμε σπουδαία πράγματα για τον λαό μας, και θα το κάνουμε. Οι άλλοι ας συνεχίσουν να κυλιούνται στο βούρκο, εμείς πετάμε ψηλά.

Είμαστε ο εχθρός που πρέπει να καταρρίψουν, διότι είμαστε ο καθρέφτης, ο καθρέφτης της αθλιότητάς τους. Αν καταφέρουμε να εφαρμόσουμε το σχέδιό μας και να κάνουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να αναμετρηθούν με την συνείδησή τους.

Είναι βέβαιοι ότι στο τέλος θα μας κάνουν να χάσουμε την ψυχραιμία μας; Μέχρι τώρα την έχασαν μόνο εκείνοι, διότι έχουμε φαρδιές πλάτες και ήσυχη συνείδηση. Οι στόχοι μας είναι μεγάλοι και αυτό που για εμάς είναι σημαντικό, είναι να μην απογοητεύσουμε τους Ιταλούς και την Ιταλία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους, τέλος, σχετικά με την απόφασή της να χωρίσει από τον σύντροφό της, Αντρέα Τζαμπρούνο, η Ιταλίδα πρωθυπουργός απάντησε ότι «δεν έχει τίποτα να προσθέσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.