ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε τη συνωμοσία κατά του Ν.Τραμπ: Θα είναι κανονικά υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές (upd)

Ο Eλεύθερος Kόσμος αντεπιτίθεται!

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε τη συνωμοσία κατά του Ν.Τραμπ: Θα είναι κανονικά υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές (upd)

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι δικαστήριο του Κολοράντο είχε απαγορεύσει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να συμμετάσχει στις εκλογές της πολιτείας τον Δεκέμβριο, επικαλούμενο τη διάταξη του Συντάγματος περί εξέγερσης και καταλογίζοντας στον Τραμπ ότι υποκίνησε τα επεισόδια στο Καπιτώλιο το 2021.

Ωστόσο, τώρα η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ανοίγει τον δρόμο στον Τραμπ να διαγωνιστεί στις προκριματικές εκλογές και κατά συνέπεια στις προεδρικές εκλογές, καθώς κλείνει την πόρτα στα σενάρια απαγόρευσης της υποψηφιότητας του Τραμπ και σε άλλες πολιτείες.

Ο Τραμπ είναι το μεγάλο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και φαίνεται πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Η απόφαση θεωρείται πρόκριμα για άλλες δύο Πολιτείες οι οποίες έχουν θέσει το ίδιο ζήτημα από δικαστικούς που ελέγχονταν από τους Δημοκρατικούς και πλέον είναι διαδικαστικό το να απορριφθούν και αυτές οι αποφάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου ουσιαστικά κλείνει μια υπόθεση συνωμοσίας, η οποία ξεκίνησε από «σκοτεινούς» κύκλους των Δημοκρατικών και είχαν ως αντικειμενικό σκοπό να συνδέσουν τον πρώην πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο Ν.Τραμπ με την έφοδο κατάληψης του Καπιτώλιου από χιλιάδες οργισμένους πολίτες των ΗΠΑ που θεώρησαν ότι είχε υπάρξει νοθεία στις εκλογές του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.