ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Παρίσι παροτρύνει Βουλγαρία και Σκόπια να συμβιβαστούν

Για να ενταχθούν τα Σκόπια στην ΕΕ

Το Παρίσι παροτρύνει Βουλγαρία και Σκόπια να συμβιβαστούν

Η Γαλλία τάσσεται υπέρ ενός ισορροπημένου και αμοιβαία αποδεκτού συμβιβασμού μεταξύ Βουλγαρίας και Σκοπίων ούτως ώστε να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις της τελευταίας με την ΕΕ.

Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής διπλωματίας αναφερόμενος στη συζήτηση που είχαν χθες, στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης του παγκόσμιου συνασπισμού κατά του Daesh στο Μαρακές, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λεντριάν με τον ομόλογό του των Σκοπίων Μπουγιάρ Οσμάνι.

Ο εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι η Γαλλία είναι αποφασισμένη, σε περίπτωση συμφωνίας, να διοργανώσει τις διακυβερνητικές διασκέψεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Σκοπίων και της Αλβανίας κατά τη διάρκεια της εξαμηνιάιας προεδρίας της στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λεντριάν επανέλαβε τη στήριξη της Γαλλίας για την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων και ανέφερε τη διοργάνωση τον ερχόμενο Ιούνιο, στο πλαίσιο της Γαλλικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, διάσκεψης μεταξύ της ΕΕ και των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων προκειμένου να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.