ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τραμπ για εισαγγελέα Άλβιν Μπραγκ: «Αχρείος ψυχοπαθής που μισεί πραγματικά τις ΗΠΑ»

«Τι είδους άτομο μπορεί να ασκήσει δίωξη σε έναν πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ;»

Τραμπ για εισαγγελέα Άλβιν Μπραγκ: «Αχρείος ψυχοπαθής που μισεί πραγματικά τις ΗΠΑ»

Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση στον ιστότοπο Truth Social και προειδοποίησε  τους Αμερικανούς δικαστές σε περίπτωση που αποφασίσουν να ασκήσουν εναντίον του δίωξη για την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Μάλιστα, αυτή η ανάρτηση είναι η πιο πρόσφατη λεκτική επίθεση που εξαπολύει στον εισαγγελέα Άλβιν Μπραγκ από το περασμένο Σάββατο, όταν ο πρώην πρόεδρος προέβλεψε ότι επρόκειτο να συλληφθεί τρεις ημέρες αργότερα.

Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι η ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν αποτέλεσμα νοθείας.

Για το θέμα αυτό, σε μια παράλληλη εξέλιξη, ένας δικαστής διέταξε σήμερα τον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, τον Μαρκ Μίντοους, καθώς και άλλους πρώην συμβούλους του Τραμπ, να καταθέσουν ενώπιον της Επιτροπής Ενόρκων που ερευνά τις προσπάθειες ανατροπής του αποτελέσματος των εκλογών. Ο Τραμπ επέμενε ότι οι συνεργάτες του καλύπτονταν από το «εκτελεστικό προνόμιο» και δεν επιτρεπόταν να καταθέσουν, όμως το δικαστήριο απέρριψε αυτόν τον ισχυρισμό, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τι είδους άτομο μπορεί να ασκήσει δίωξη σε ένα άλλο άτομο, στην προκειμένη περίπτωση σε έναν πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος έλαβε περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε άλλο εν ενεργεία πρόεδρο στην ιστορία και είναι ο κορυφαίος υποψήφιος (με διαφορά!) για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, για Έγκλημα, όταν όλοι γνωρίζουν πως ΚΑΝΕΝΑ Έγκλημα δεν διαπράχθηκε και είναι επίσης γνωστό ότι ο ενδεχόμενος θάνατος και καταστροφή σε μια τέτοια ψευδή κατηγορία θα μπορούσε να είναι ολέθριος για τη χώρα μας; Ποιος και γιατί θα έκανε κάτι τέτοιο; Μόνο ένας αχρείος ψυχοπαθής που μισεί πραγματικά τις ΗΠΑ» έγραψε ο Τραμπ για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.