ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόρεια Κορέα: Να αναπτύξει τη συνεργασία με την Κίνα σε ιστορικά υψηλό επίπεδο δεσμεύεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν της κινεζικής αντιπροσωπείας

Βόρεια Κορέα: Να αναπτύξει τη συνεργασία με την Κίνα σε ιστορικά υψηλό επίπεδο δεσμεύεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Κατά τη συνάντηση που είχε με την κινεζική αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε την Πιονγκγιάνγκ για να παραστεί στους εορτασμούς της 70ής επετείου από τον τερματισμό του πολέμου της Κορέας, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δεσμεύτηκε πως θα αναπτύξει τις διμερείς σχέσεις με την Κίνα σε ιστορικά υψηλό επίπεδο.

Χθες Παρασκευή, ο Κιμ παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν της κινεζικής αντιπροσωπείας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Λι Χονγκτζόνγκ, μέλος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Το KCNA αναφέρει: «Στις συνομιλίες επιβεβαιώθηκε η πρόθεση των κυβερνήσεων των δύο χωρών να αντιμετωπίσουν την περίπλοκη διεθνή κατάσταση με δικές τους πρωτοβουλίες και να αναπτύξουν σταδιακά τη φιλία και τη συντροφική συνεργασία τους σε ιστορικά υψηλό επίπεδο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνάντηση ακολούθησε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Πέμπτης στην Πιονγκγιάνγκ, την οποία ο Βορειοκορεάτης ηγέτης παρακολούθησε μαζί με υψηλόβαθμους αξιωματούχους από την Κίνα και τη Ρωσία (σ.σ. επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας ήταν ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού). Στη διάρκεια της παρέλασης επιδείχθηκαν νέοι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι (ICBM) που έχουν τη δυνατότητα να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, καθώς και τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.