Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές για την κυβέρνηση...

ΥΠΕΞ Κίνας για Μέση Ανατολή: «Πεκίνο και Παρίσι πρέπει να συνεργαστούμε για την επίλυση της σύγκρουσης»

«Η σωστή διέξοδος από την κρίση παραμένει ο διάλογος και η διαπραγμάτευση»

ΥΠΕΞ Κίνας για Μέση Ανατολή: «Πεκίνο και Παρίσι πρέπει να συνεργαστούμε για την επίλυση της σύγκρουσης»

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών, Γουάνγκ Γι, δήλωσε σήμερα πως «Πεκίνο και Παρίσι πρέπει να συνεργαστούν για την επίλυση της σύγκρουσης» στη Μέση Ανατολή.

«Παρά τις δυσκολίες, η σωστή διέξοδος από την κρίση παραμένει ο διάλογος και η διαπραγμάτευση» δήλωσε.

«Η Κίνα και η Γαλλία πρέπει να συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο Γουάνγκ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.