ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Υπερβολική» χαρακτήρισε ο Τ.Μπάιντεν την στρατιωτική επιχείρηση αντιποίνων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

«Πιέζω για να φθάσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζας και να υπάρξει παύση» των βομβαρδισμών και των μαχών» σημείωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

«Υπερβολική» χαρακτήρισε ο Τ.Μπάιντεν την στρατιωτική επιχείρηση αντιποίνων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκρινε χθες Πέμπτη ότι η στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για την άνευ προηγουμένου έφοδο του στρατιωτικού βραχίονα του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς σε νότιους τομείς της επικράτειάς του την 7η Οκτωβρίου, είναι «υπερβολική».

«Θεωρώ, όπως γνωρίζετε, ότι η ανταπόδοση στη Γάζα, στη Λωρίδα της Γάζας, είναι υπερβολική», δήλωσε ο Δημοκρατικός πρόεδρος απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Ο ισραηλινός στρατός κλιμάκωσε χθες Πέμπτη τους βομβαρδισμούς του στη Ράφα, παρά την προειδοποίηση του ιστορικού συμμάχου του, των ΗΠΑ, πως επαπειλείται «καταστροφή» στην πόλη αυτή, στο νότιο άκρο του θυλάκου, πάνω στα κλειστά σύνορα με την Αίγυπτο, όπου έχει καταφύγει ο μισός και πλέον πληθυσμός του (1,3 εκατ. άνθρωποι) για να σωθεί από τις αεροπορικές επιδρομές και τις μάχες.

«Πιέζω πολύ δυνατά, πάρα πολύ δυνατά, για να φθάσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας» και να υπάρξει «παύση» των βομβαρδισμών και των μαχών, είπε ακόμη ο Τ.Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μικρός παλαιστινιακός θύλακος αντιμετωπίζει «εφιαλτική» ανθρωπιστική κατάσταση, τονίζει ο ΟΗΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.