Ε.Μασκ: «Αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες χάρηκα που σας γνώρισα»

Ένα περίεργο tweet από τον Ε.Μασκ

Ε.Μασκ: «Αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες χάρηκα που σας γνώρισα»

Ο Έλον Μασκ που έκανε ντόρο τις προηγούμενες ημέρες λόγω της εξαγοράς του Twitter κατάφερε να προκαλέσει εκ νέου το ενδιαφέρον, αυτή τη φορά με ένα tweet. 

Ξημερώματα Δευτέρας (09.05.2022, ώρα Ελλάδας) ο Έλον Μασκ έγραψε ένα αινιγματικό tweet, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες είναι περισσότερα από 61.000 retweets και σχεδόν 500.000 likes.

«If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya» έγραψε ο Έλον Μασκ. Δηλαδή «αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα»…

Το τι ακριβώς ήθελε να πει ο «ποιητής», ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.