Εκλογές στην Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για γερουσιαστής

«Δεν με ενδιαφέρει η μάχη για την ηγεσία της κεντροδεξιάς»

Εκλογές στην Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για γερουσιαστής

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του ιταλικού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος γερουσιαστής στις εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου.

Ο Καβαλιέρε τόνισε επίσης, ότι το κόμμα της συντηρητικής συμμαχίας, που θα λάβει περισσότερες ψήφους, θα υποδείξει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα το όνομα του υποψήφιου πρωθυπουργού της παράταξης.

«Αν το πρόσωπο αυτό θα είναι η Τζόρτζια Μελόνι, των Αδελφών της Ιταλίας, είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πως είναι κατάλληλη για τον ρόλο αυτό», τόνισε ο Μπερλουσκόνι.

«Δεν με ενδιαφέρει η μάχη για την ηγεσία της κεντροδεξιάς, ενθουσιάζομαι περισσότερο σκεπτόμενος όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε, όπως την καταπολέμηση της φορολογικής και της δικαστικής καταπίεσης», πρόσθεσε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός μιλώντας στην δημόσια ραδιοφωνία της Rai.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά, τέλος, με τη δημιουργία ενός τρίτου, κεντρώου πόλου, ο πρόεδρος του κόμματος Αzione Κάρλο Καλέντα δήλωσε σήμερα το πρωί πως, «σε ό,τι αφορά τα βασικά θέματα, η σχετική συμφωνία με τον αρχηγό του κόμματος Ζωντανή Ιταλία, τον Ματέο Ρέντσι, έχει ήδη επιτευχθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.