Έλον Μασκ: Twitter με συνδρομή για επαληθευμένους λογαριασμούς και όραμα το 1 δισ. χρήστες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Έλον Μασκ με τους εργαζόμενους του Twitter

Έλον Μασκ: Twitter με συνδρομή για επαληθευμένους λογαριασμούς και όραμα το 1 δισ. χρήστες
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Έλον Μασκ με τους εργαζόμενους του Twitter, με σκοπό να τους καθησυχάσει μετά το ενδιαφέρον του για την αγορά του κολοσσού.

Η συνάντηση έγινε διαδικτυακά, με τους εργαζόμενους να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις ανησυχίες και τις απορίες τους στον εκτελεστικό διευθυντή της Tesla και εκείνος ανέλυσε την επόμενη μέρα στην Twitter Inc.

Όπως ανέφερε ο Έλον Μασκ, δεν είναι απαραίτητη η αποκάλυψη της ταυτότητας των χρηστών, αλλά για να υπάρξει επαλήθευση λογαριασμών, θα χρειαστεί πληρωμή ώστε να αποφευχθούν τα fake accounts.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αναφέρθηκε παράλληλα στις διαφημίσεις στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, τονίζοντας πως είναι σημαντικές, αλλά ο συνδυασμός τους με τις συνδρομές τον ανησυχούν περισσότερο για τη λειτουργία των bots.

Στο επίκεντρο της κουβέντας, τέθηκε η άποψη του Μασκ στο να μην δουλεύει κανείς από το σπίτι. Ο ισχυρός άνδρας τόνισε πως μόνο «εξαιρετικοί συντελεστές» θα έχουν τη δυνατότητα τηλεργασίας, ενώ στο κομμάτι της αποζημίωσης, ανέφερε πως το Twitter ως ιδιωτική εταιρία, θα έχει παρόμοια δομή με αυτή της SpaceX.

Ο Μασκ ανέφερε πως θα εξεταστούν οι εργαζόμενοι βάσει απόδοσης και έπειτα θα αποφασιστεί το αν και που θα γίνουν απολύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτεραιότητα για τον κολοσσό είναι φυσικά τα έσοδα να είναι περισσότερα από το κόστος, ώστε να γίνονται συνεχώς βελτιώσεις στο προϊόν. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν ολοκληρωθεί η εξαγορά του Twitter (44 δισεκατομμύρια δολάρια), να είναι εκείνος ο CEO της εταιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.