Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: 7 όπλα κατείχε νόμιμα η ένοπλη τρανς

Η 28χρονη τρανς παρακολουθείτο από γιατρό καθώς είχε ψυχολογικά προβλήματα

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: 7 όπλα κατείχε νόμιμα η ένοπλη τρανς

Όχι 1, όχι 2, αλλά 7 όπλα είχε στην κατοχή της η Όντρεϊ Χέιλ, η οποία σκόρπισε το θάνατο σε σχολείο του Νάσβιλ, στο Τενεσί, σκοτώνοντας 6 άτομα.

Τα δυο τουφέκια εφόδου και το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκαν από την 28χρονη στο Covenant School του Νάσβιλ, είχαν αγοραστεί νόμιμα, όπως και το υπόλοιπο οπλοστάσιό της, διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας του Νάσβιλ, ο Τζον Ντρέικ.

Η Όντρεϊ Χέιλ, η οποία είχε φοιτήσει στο σχολείο, έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών μέσα σε συγκριτικά μικρό χρονικό διάστημα, αλλού αφού σκότωσε τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι 8 ως 9 ετών, και τρεις εργαζόμενους, ανάμεσά τους τη διευθύντρια.

Αφού την περιέγραψαν ως νεαρή γυναίκα, οι δυνάμεις επιβολής της τάξης διευκρίνισαν πως επρόκειτο για διεμφυλική που χρησιμοποιούσε ανδρικές αναφορικές αντωνυμίες όταν αναφερόταν στον εαυτό της στο διαδίκτυο.

Η δράστης παρακολουθείτο από γιατρό» καθώς είχε ψυχολογικά προβλήματα. ήταν άγνωστη στην αστυνομία, όπως και το κίνητρ» του μακελειού, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια ημέρα νωρίτερα, ο ίδιος μίλαγε για «στοχευμένη» επίθεση εναντίον του σχολείου, για λεπτομερή σχέδια που βρέθηκαν στην κατοικία της, για πιθανό μίσος εναντίον του σχολείου, που βάζει στο επίκεντρο παραδοσιακές χριστιανικές αξίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.