ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευφάνταστος απατεώνας: «Αστροναύτης» έταξε γάμο σε 65χρονη, αν χρηματοδοτούσε την επιστροφή του στη Γη!

Η γυναίκα τού έστειλε 25.000 λίρες

Ευφάνταστος απατεώνας: «Αστροναύτης» έταξε γάμο σε 65χρονη, αν χρηματοδοτούσε την επιστροφή του στη Γη!

Θύμα απάτης έπεσε μια γυναίκα από την Ιαπωνία, από έναν άνδρα που της συστήθηκε ως Ρώσος αστροναύτης, ζητώντας της να χρηματοδοτήσει το ταξίδι του ώστε να επιστρέψει στη Γη και να την παντρευτεί!

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο TV Asashi, ο απατεώνας γνώρισε την 65χρονη Γιαπωνέζα στο Instagram τον περασμένο Ιούνιο και η επικοινωνία τους έγινε συχνή, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια διαδικτυακή σχέση.

Στα μηνύματα της είπε ότι εργαζόταν στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ενώ στο προφίλ του είχε ανεβάσει φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το διάστημα, προκειμένου να γίνει πιο πειστικός.

Σύντομα, ο «Ρώσος αστροναύτης» ζήτησε από τη γυναίκα να τον παντρευτεί, και της υποσχέθηκε να ζήσουν μαζί όταν ο ίδιος θα επέστρεφε από το διάστημα.  

«Θέλω να ζήσω στην Ιαπωνία μαζί σου. Το να το πω 1000 φορές δεν είναι αρκετό, αλλά θα συνεχίσω να στο λέω. Σε αγαπώ», της έγραψε.

Ο επιτήδειος κατάφερε τελικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 65χρονης και στη συνέχεια της ζήτησε χρήματα προκειμένου να επιστρέψει στη Γη.

Μάλιστα, τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιούνταν για την αγορά ενός… πυραύλου που θα τον μετέφερε στην Ιαπωνία.

Η 65χρονη πίστεψε τελικά την απίστευτη ιστορία του απατεώνα και του έδωσε 25.000 λίρες.

Ο ίδιος, ωστόσο, ξεκίνησε να γίνεται πιο απαιτητικός, ζητώντας περισσότερα χρήματα από τη γυναίκα, γεγονός που της κίνησε υποψίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία ξεσκέπασε την ερωτική απάτη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανακτήσει τις 25.000 λίρες που έστειλε στον «αστροναύτη» της καρδιάς της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.