ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Spiegel “δίνει” τους Γερμανούς βουλευτές για τα προνόμιά τους

Το Spiegel “δίνει” τους Γερμανούς βουλευτές για τα προνόμιά τους

Την κάρτα απεριόριστων διαδρομών των Γερμανικών Σιδηροδρόμων και μάλιστα για την πρώτη θέση, θα μπορούν στο εξής να χρησιμοποιούν τα μέλη του γερμανικού ομοσπονδιακού κοινοβουλίου, ακόμη και για τις ιδιωτικές τους μετακινήσεις.

Την σχετική τροποποίηση στον κανονισμό του κοινοβουλίου έφερε στο φως το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο επισημαίνει ότι μέχρι προχθές οι βουλευτές μπορούσαν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους μόνο για επαγγελματικά ταξίδια. «Δεν υπάρχει ούτε αφορμή αλλά ούτε και η δυνατότητα να ελέγχουμε τις κάρτες», δήλωσε στο περιοδικό εκπρόσωπος της διοίκησης της Μπούντεσταγκ.

Πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλυφθεί από την «Bild» ότι ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την Καγκελαρία Πέερ Σταινμπρουκ χρησιμοποιούσε την κάρτα «ελευθέρας» του προκειμένου να μεταβαίνει με το τρένο στον τόπο όπου πραγματοποιούσε ομιλίες για τις οποίες αμειβόταν και δεν ζητούσε οδοιπορικά από τους διοργανωτές των ομιλιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.