ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: “Πόλεμος” Κάμερον κατά της γραφειοκρατίας

Βρετανία: “Πόλεμος” Κάμερον κατά της γραφειοκρατίας

Ενώπιον της βρετανικής εργοδοτικής συνομοσπονδίας δεσμεύτηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ότι η κυβέρνησή του θα πολεμήσει κατά της γραφειοκρατίας.

«Όταν η χώρα βρισκόταν σε πόλεμο τη δεκαετία του 1940, η διοίκηση της χώρας γνώρισε μια επανάσταση. Οι συνηθισμένοι κανόνες παρακάμφθηκαν, οι διαδικασίες απορρίφθηκαν. Όπως έχει υπογραμμίσει ένας ιστορικός, καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί ο βασικός στόχος, που ήταν η μάχη κατά του (Αδόλφου) Χίτλερ», δήλωσε ο Κάμερον στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της βρετανικής εργοδοτικής συνομοσπονδίας (CBI) στο Λονδίνο.

«Αυτή η χώρα είναι αντιμέτωπη σήμερα με το οικονομικό αντίστοιχο ενός πολέμου και χρειάζεται να επιδείξουμε το ίδιο πνεύμα», πρόσθεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, καθώς η οικονομία της Βρετανίας βγήκε το καλοκαίρι από την ύφεση, όμως παραμένει ιδιαίτερα εύθραυστη.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι, στη διάρκεια αυτών των δυόμισι ετών συνεργάστηκα με εξαιρετικούς αξιωματούχους που είναι εξίσου δημιουργικοί και εφευρετικοί με οποιονδήποτε επιχειρηματία, αλλά και αγανακτισμένοι όπως κι εγώ από τον κυκεώνα της γραφειοκρατίας», επεσήμανε ο Κάμερον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.