ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Κάθε άλλο παρά ικανοποιητικός ο τρόπος που η ελληνική κυβέρνηση χειρίζεται το μεταναστευτικό»

Γερμανός ΥΠΕΞ: «Κάθε άλλο παρά ικανοποιητικός ο τρόπος που η ελληνική κυβέρνηση χειρίζεται το μεταναστευτικό»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό χαρακτηρίζει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση χειρίζεται το μεταναστευτικό και τους αιτούντες άσυλο.

«Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις, δεν τίθεται θέμα. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Μεγάλος αριθμός προσφύγων πατά πρώτα σε ελληνικό έδαφος όταν εισέρχεται στην ευρωπαϊκή ένωση. Παρά τις προσπάθειες η κατάσταση σήμερα είναι κάθε άλλο παρά ικανοποιητική. Πρέπει να σκεφτούμε μαζί, με ποιον τρόπο θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας» αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην Καθημερινή ο κ. Μάας.

Όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό ο Γερμανός ΥΠΕΞ τη χαρακτηρίζει «καλή είδηση» προσθέτοντας ότι «μου έκανε εντύπωση με πόση υπομονή και αντοχή, η Αθήνα και τα Σκόπια επεξεργάστηκαν μια λύση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν η συμφωνία εφαρμοστεί, δεν θα είναι μόνο μια επιτυχία για τις χώρες σας αλλά για όλους όσοι πιστεύουν στη δύναμη της διπλωματίας και της συμβίωσης» προσθέτει ο Χάικο Μάας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.